Første unsupportede ultracykelløb.

Første udgave af dette fantastiske løb, der startede i North Cape i Norge og var planlagt til at slutte 7.253 km senere i Tarifa i Spanien.

Ruten gik gennem Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Tyskland, Schweiz, Italien, Frankrig og Spanien.

Det samlede antal højdemeter på ruten var 78.632 og det højeste punkt, toppen af Pico del Veleta, der med sine 3.398 meter over havets overflade, har den højest beliggende asfalterede vej i Europa og er en af de største udfordringer man kan møde på cykel.

Men for mig blev det ikke Tarifa, der var målet – for mig blev det vejen.

Efter i knap 20 dage, at have været på landevejen, med fokus på alt andet end cyklingen. At have fokus på overlevelse – at sove i grøftekanter, busskure og haste afsted i håbet om at nå en tankstation, for at få et ringe måltid og en Snickers, inden de lukkede.

Med det fokus, forsvandt glæden ved turen. Glæden ved at cykle var væk, da jeg ramte Nice og tro mod mig selv og mine værdier, valgte jeg at stoppe her.

5.283 kilometer unsupported cykling og mange erfaringer rigere. Klogere på mig selv og mine grænser. Klogere på, hvad livet skal bruges til, og at tingene skal give mening.

Derfor har jeg nået mit eget mål – vejen…

Tak til alle jer der fulgte med.